Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum
și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a
citi și a înțelege Politica de
Cookie si Clauze și
Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și
condiții.
Biscuiții pentru ceai (scones) fac parte din ADN-ul culinar al englezilor. Această gustare emblematică este la fel de populară astăzi ca întotdeauna.
Timp de preparare: 1 oră
Porții: 6Citeste mai mult...
Musacaua, ajunsă la noi pe filieră greacă, a suferit câteva ”ajustări” în cei aproape 200 de ani de când am adoptat-o (din toată inima). Iată aici rețeta grecească, extrem de apetisantă.
Timp de preparare: 1 oră și 45 minute
Porții: 8-10Citeste mai mult...
O mâncare tradițională italienească ușor de preparat, dar sățioasă și gustoasă, numai potrivită pentru serile reci de toamnă sau iarnă.
Timp de preparare: 30 minute
Porții: 8Citeste mai mult...
Pastele carbonara sunt un fel de mâncare răspândit în întreaga lume, însă, de multe ori, sunt preparat greșit prin adăugarea de smântână sau lapte, ingrediente care nu apar în rețeta originală.
Timp de preparare: 30 minunte
Porții: 2Citeste mai mult...
O idee de rețetă gustoasă pentru ficățeii de pasăre, care poate fi gata în mai puțin de jumătate de oră.
Timp de preparare: 30 minute
Porții: 4Citeste mai mult...
Pentru că este foarte ușor de preparat, risotto-ul cu ciuperci poate fi un prânz sau o cină delicioase atunci când nu ai foarte mult timp la dispoziție.
Timp de preparare: 1 oră
Porții: 6Citeste mai mult...
O garnitură excelentă, ușor de preparat, care se poate asocia ușor cu o multitudine de preparate pe bază de carne sau vegetariene.
Timp de preparare: 60 minute
Porții: 8Citeste mai mult...
Pui vânătoresc (rețeta franceză)
Această rețetă cu carne de pui, ciuperci și roșii, cunoscută sub denumirea ”Poulet chasseur”, este un reper clasic al bucătăriei tradiționale franceze.
Timp de preparare: 35 minute
Porții: 4Citeste mai mult...