Prezentare Bilancia

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

Subtotal: 0,00 Lei

Categorii

Prezentare Bilancia

BILANCIA este una dintre cele mai importante companii din Europa ce activeaza in sectorul distributiei de utilaje si accesorii pentru industria ospitalitatii. BILANCIA s-a infiintat in 1992 si este o societate cu capital integral romanesc. In prezent, numara peste 250 de angajati in Bucuresti si in sucursalele din Brasov, Iasi, Constanta, Craiova, Timisoara, Sibiu, Cluj, Bacau, in punctele de lucru Oradea, Arad, Ploiesti, Buzau, Galati, Suceava, Miercurea-Ciuc. BILANCIA ofera peste 74000 de articole din domeniul utilajelor si accesoriilor profesionale. Colaboram cu 294 de parteneri din 28 de tari situate in Europa, America si Asia. Pe langa o gama variata de produse, BILANCIA ofera si numeroase servicii clientilor: consultanta de specialitate (realizarea ofertelor adaptate la nevoile clientului, training specializat pe utilaje si specificul locatiei), proiectare, finantare, mentenanta service, transport utilaje la locatie si punerea lor in functiune.

BILANCIA ofera cea mai buna valoare investitiei clientilor si, totodata, solutii pentru toate segmentele de pret si calitate. Clientii BILANCIA sunt companii care activeaza in alimentatia publica, de la mici afaceri de familie, la hoteluri de 5 stele. Oferim utilaje pentru hoteluri, restaurante, catering, cofetarii, pizzerii, patiserii, cafenele, macelarii, carmangerii, magazine alimentare, spalatorii etc.

CIFRE:

• 10.000 m suprafata acoperita la sediul central - DN1 (km 19,3 - Corbeanca) ce include showroom, depozite, service;

• 1.500 m² showroom pentru echipamente;

• 10.000 articole pe stoc in singurul Cash&Carry din Romania dedicat exclusiv accesoriilor profestionale;

• 55000 m³  depozit, livrare in 24 ore;

• 6000 de piese de schimb pe stoc, 60 de tehnicieni specializati, interventie service 24/7;

• 100 de locuri in amfiteatru dedicat pentru demonstratii si show-uri enogastronomice;

• Scoala de bucatari: 16 posturi de lucru individuale pentru scolarizare –- 3 zone specifice destinate domeniului de activitate: gastro, pizza, cofetarie-patiserie.

Pentru orice informatie referitoare la ofertele noastre de accesorii si echipamente HoReCa, va rugam sa ne contactati la numerele de telefon sau adresele de e-mail disponibile pe site.
Suntem specializati si in activitati de service pentru utilaje gastro, punandu-va la dispozitie o echipa de specialisti in domeniul reparatiei echipamentelor HoReCa.

Hobbychef.ro este divizia on-line a companiei Bilancia. Hobbychef.ro acopera toata paleta de accesorii bucatarie, atat pentru uzul casnic cat si pentru cel profesional – cu toate "gradele" aferente, de la profan la initiat ☺. Majoritatea articolelor prezentate sunt pe stoc, livrarea se face in cateva ore, deci...spor la treaba si POFTA BUNA!

MAGAZIN IASI
ADRESA: DN28 NR 156A, VALEA LUPULUI, IASI

 

MAGAZIN DELFINULUI
ADRESA: B-DUL CHISINAU NR 1, COMPLEX DELFINULUI (LATURA STANGA), SECTOR 2, BUCURESTI

 

MAGAZIN CORBEANCA
ADRESA: DN1 SOSEAUA BUCURESTI-PLOIESTI, KM 19.3, CORBEANCA, ILFOV, STR. BALANTEI 46

MAGAZIN CONSTANTA
ADRESA: STRADA NICOLAE IORGA 28, CONSTANTA