Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

Subtotal: 0,00 Lei

Categorii

Despre noi

 
 • BILANCIA este un lider european in domeniul importului si furnizarii de echipamente profesionale si accesorii pentru pregatirea, mentinerea si servirea preparatelor culinare si a bauturilor.
 • Compania noastra furnizeaza un pachet complet de produse si servicii post-vanzare, care satisfac cerintele oricarui business din Horeca si retail, indiferent de marimea acestuia.
 • BILANCIA este fondata in 1992 si are capital romanesc 100%.
 

 

Solutii si beneficii

BILANCIA garanteaza cea mai buna valoare pentru investitiile clientilor si solutii optimizate pentru toate segmentele de piata, in termeni de raport calitate/pret.

 


Parteneri

 
 • In prezent colaboram cu peste 270 de parteneri din 26 de tari din Europa, America de Sud, America de Nord si Asia.
 • Portofoliul de articole cuprinde aproximativ 92.000 de produse, care acopera toate cerintele si necesitatile curente ale business-urilor din industria ospitalitatii si retail.
 • Suntem convinsi ca inovatia este calea spre succes si de aceea suntem permanent in cautarea celor mai noi tehnologii lansate de partenerii nostri de pe tot globul.
 
 

Portofoliu de produse

Am selectat unele dintre cele mai renumite brand-uri din industrie pentru a alcatui o gama completa de produse prin care sa putem garanta cei mai buni parametri de performanta, calitate si fiabilitate tuturor profesionistilor din industria Horeca, indiferent de marimea business-ului in care lucreaza.

 

Echipa

 
 • La BILANCIA suntem 200 de oameni - o echipa mare si puternica datorita careia am ajuns unul dintre cei mai importanti furnizori de echipamente, utilaje si accesorii pentru industria Horeca si retail, pentru Romania.
 • Actualizam continuu cunostintele profesionale si abilitatile personale pentru a putea oferi cele mai bune servicii si pentru a raspunde personalizat cererilor lansate de clientii nostri.
 • Membrii echipei noastre au permanent sustinere si acces la knowhow-ul si experienta acumulate de BILANCIA din 1992.
 
 

Profesionalism si integritate

Toti consultantii Bilancia sunt profesionisti experimentati, ceea ce garanteaza faptul ca fiecare client va discuta intotdeauna cu o persoana care cunoaste acest domeniu in profunzime.


 

Livrari si servicii post-vanzare

 
 • Suntem in permanenta alaturi de clientii nostri din toata tara, oferindu-le toata sustinerea necesara pentru bunul mers al activitatii. Cautam intotdeauna solutii pentru a reduce si elimina sincopele sau timpii de asteptare.
 • Logistica - depozitul central are o capacitate de 33.000 m3, iar termenul pentru efectuarea livrarilor este de 24 de ore.
 • Servicii si mentenanta - 7 zile pe saptamana / peste 23.000 de piese de schimb pe stoc / 50 de tehnicieni si personal tehnic specializat

 •  
   
   

  Sediul central

   
  • Sediul BILANCIA este in Corbeanca (jud. Ilfov).
  • Complexul de cladiri cu o suprafata ACOPERITA de 13.500 m2 cuprinde showroom-ul de echipamente, depozitele, departamentele de service, vanzari si administrativ, precum si magazinul de accesorii profesionale si centrul de gastronomie.
  • BILANCIA are cel mai mare showroom de echipamente pentru Horeca din Romania, cu o suprafata de 1.900 m2, iar magazinul de accesorii profesionale - cel mai mare din Europa - dispune de un stoc de aproximativ 10.000 de articole.
   
   
   

  Urmareste spot-ul
  nostru de prezentare

  Hobbychef.ro este divizia on-line a companiei Bilancia. Hobbychef.ro acopera toata paleta de accesorii bucatarie, atat pentru uzul casnic cat si pentru cel profesional – cu toate "gradele" aferente, de la profan la initiat ☺. Majoritatea articolelor prezentate sunt pe stoc, livrarea se face in cateva ore, deci...spor la treaba si POFTA BUNA!

  MAGAZIN IASI
  ADRESA: DN28 NR 156A, VALEA LUPULUI, IASI

  MAGAZIN CORBEANCA
  ADRESA: DN1 SOSEAUA BUCURESTI-PLOIESTI, KM 19.3, CORBEANCA, ILFOV, STR. BALANTEI 46

  MAGAZIN CONSTANTA
  ADRESA: STRADA NICOLAE IORGA 28, CONSTANTA