Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

Subtotal: 0,00 Lei

Categorii

Prezentare HobbyChef

Hobbychef este divizia companiei BILANCIA care acopera toata paleta de accesorii de bucatarie, atat pentru uzul casnic, cat si pentru cel profesional. Produsele HobbyChef pot fi gasite în magazinele din Corbeanca, Brasov, Iasi, Sibiu si Constanta sau online, pe www.hobbychef.ro, site optimizat pentru toate dispozitivele mobile.

HOBBYCHEF by BILANCIA este, asadar, locul de intalnire, fizic si virtual, al celor care cauta adevarata calitate a accesoriilor de bucatarie, indiferent daca sunt profesionisti sau doar pasionati de gastronomie.

BILANCIA este o companie cu capital integral romanesc, ce activeaza inca din anul 1993 pe piata distributiei de utilaje si accesorii pentru industria ospitalitatii si retail, avand sediul central în Corbeanca (judetul Ilfov) si sucursale în Bucuresti, Brasov, Iasi, Suceava, Bacau, Constanta, Tulcea, Craiova, Timisoara, Arad, Sibiu, Buzau si Cluj.

Portofoliul BILANCIA cuprinde peste 92000 de articole ale unor branduri renumite, insa misiunea companiei este de a intampina clientul nu doar cu produse, ci si cu servicii de consultanta de specialitate, proiectare&design, finantare si alte modalitati flexibile de vanzare, mentenanta service, transport utilaje si instalare in locatie.

MAGAZIN CORBEANCA
ADRESA: DN1 SOSEAUA BUCURESTI-PLOIESTI, KM 19.3, CORBEANCA, ILFOV, STR. BALANTEI 46
Program de lucru: Luni-Vineri / 08:30-17:30

MAGAZIN BRASOV
ADRESA: CALEA BUCURESTI, NR. 7A-C, SACELE, BRASOV
Program de lucru: Luni-Vineri / 08:30-17:30

MAGAZIN IASI
ADRESA: DN28 NR 156A, VALEA LUPULUI, IASI
Program de lucru: Luni-Vineri / 08:30-17:30

 

MAGAZIN CONSTANTA
ADRESA: AUREL VLAICU 265, CONSTANTA
Program de lucru: Luni-Vineri / 08:30-17:30

MAGAZIN SIBIU
SOS. ALBA IUILA, NR. 24, SIBIU
Program de lucru: Luni-Vineri / 08:30-17:30