Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

Subtotal: 0,00 Lei

Categorii

Prezentare HobbyChef

Hobbychef este divizia companiei Bilancia care acoperă toată paleta de accesorii de bucătărie, atât pentru uzul casnic, cât și pentru cel profesional. Produsele HobbyChef pot fi găsite în magazinele din Corbeanca, Iași, Sibiu și Constanța sau online, pe www.hobbychef.ro, site optimizat pentru toate dispozitivele mobile.

HobbyChef by Bilancia este, așadar, locul de întâlnire, fizic și virtual, al celor care caută adevărata calitate a accesoriilor de bucătărie, indiferent dacă sunt profesioniști sau doar pasionați de gastronomie.

BILANCIA este o companie cu capital integral românesc, ce activează încă din anul 1992 pe piața distribuţiei de utilaje și accesorii pentru industria ospitalităţii și retail, având sediul central în Corbeanca (județul Ilfov) şi sucursale în Bucuresti, Braşov, Iaşi, Suceava, Bacău, Constanţa, Tulcea, Craiova, Timişoara, Arad, Sibiu, Buzău şi Cluj.

Portofoliul BILANCIA cuprinde peste 92000 de articole ale unor branduri renumite, însă misiunea companiei este de a întâmpina clientul nu doar cu produse, ci și cu servicii de consultanţă de specialitate, proiectare&design, finanţare și alte modalități flexibile de vânzare, mentenanţă service, transport utilaje și instalare în locație.

MAGAZIN IASI
ADRESA: DN28 NR 156A, VALEA LUPULUI, IASI
Program de lucru: Luni-Vineri / 08:30-17:30

 

MAGAZIN CORBEANCA
ADRESA: DN1 SOSEAUA BUCURESTI-PLOIESTI, KM 19.3, CORBEANCA, ILFOV, STR. BALANTEI 46
Program de lucru: Luni-Vineri / 08:30-17:30

MAGAZIN CONSTANTA
ADRESA: STRADA NICOLAE IORGA 28, CONSTANTA
Program de lucru: Luni-Vineri / 08:30-17:30

MAGAZIN SIBIU
SOS. ALBA IUILA, NR. 24, SIBIU
Program de lucru: Luni-Vineri / 08:30-17:30