Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

Subtotal: 0,00 Lei

Categorii

Harira este poate cea mai des întâlnită mâncare marocană, preparată cu precădere în postul Ramadanului, fie în varianta cu carne de miel (sau pui), fie doar din legume. Timp de preparare: 2,5 ore Porții: 6Citeste mai mult...
Postat in Supe By Hobbychef
Urzicile sunt unele dintre verdețurile cele mai bogate în minerale și vitamine pe care ni le aduce primăvara. Încercați această rețetă scandinavă ca o bine-venită variație la varianta tradițională românească.Citeste mai mult...
Postat in Supe By Hobbychef

Ciorba de linte Ezogelin

27 iul. 2016 11:35:54

Aceasta supa este una dintre cele mai cunoscute din bucataria turceasca. Este foarte consistenta, si este indeosebi potrivita pentru zilele de iarna deoarece prin consisteta ei contribuie la intremarea organismului.

Citeste mai mult...
Postat in Supe Supa de linte By Hobby Chef