Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

Subtotal: 0,00 Lei

Categorii

Paste Bologneze

7 mar. 2017 14:22:54

Paste Bologneze sunt un fel de mancare pe cat de simplu pe atat de gustos.Tot secretul lor sta in sos : ragu alla bolognese, care are niste ingrediente de baza (care nu pot lipsi dintr-un ragu adevarat, de exemplu pancetta si laptele), dar se gateste in timp indelungat. 6 ore este timpul optim de gatire al sosului.Cat priveste pastele, se pot folosi penne, tagliatelle, lasagna, gnocchi, etc. Utilizarea spaghetelor cu sos bolognez este inventia americanilor. Bolognezii nu folosesc niciodata spaghetele in combinatie cu acest sos. In reteta de fata am dat timpul de gatire de 3 ore, dar va asigur ca daca il fierbeti 6 ore, veti observa diferenta.La sfarsitul retetei gasiti cateva sfaturi in plus.

Citeste mai mult...

Etichete:

Postat in Paste Paste Bologneze By HobbyChef

Pastele fainoase, marele delir din Peninsula Italica care au facut inconjurul lumii cu succes. In orice colt al Italiei te-ai duce, gasesti paste fainoase delicioase, preparate in fel si chip: cu sosuri simple sau elaborate, lucrate sau preparate la moment din ceea ce avem in frigider. Dar trebuie sa tinem seama ca cele mai delicioase, indiferent cum anume le preparam, sunt cele cu gusturi simple.
Pastele pot fi colorate cu ingrediente naturale, precum: mazare, spanac, ardei, boia de ardei dulce sau sofran. Pentru a obtine un rezultat ca in cel mai bun restaurant, trebuie sa respectam cateva reguli de aur, si-anume: sa folosim numai ingrediente de calitate, sa respectam timpul de fierbere ‚’al dente’’ si sa nu amestecam in sosuri prea multe ingrediente.

Citeste mai mult...
Postat in Paste By Hobby Chef