Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi
Tofu tras la tigaie cu semințe de susan, usturoi și ceapă verde
8 apr. 2020 11:42:38
Taietei crocanti cu varza chinezeasca
15 mar. 2017 17:01:55
Reteta de taietei crocanti cu varza chinezeasca o am de la o prietena canadianca si eu banuiesc ca este de inspiratie asiatica.Taieteii acestia crocanti cu varza chinezeasca sunt o mancare rapida, de post, dar pot fi si un aperitiv interesant. Dupa ce-i faceti o data, va asigur ca veti deveni dependenti.
Citeste mai mult...Midii cu sos de rosii
9 mar. 2017 15:20:48
Midiile cu sos de rosii si usturoi, cunoscute ca midii a la provencale, sunt unul din felurile clasice de midii.Ele trebuie sa contina neaparat rosii, usturoi, vin si macar doua din ierburile aromatice de Provence: in principal patrunjel si busuioc, dar pot sa fie si cimbru, rozmarin, oregano.Mai este un aspect, putin cunoscut, acela ca fructele de mare sunt alimente de post.
Citeste mai mult...Salată de andive şi brânză cu mucegai
27 iul. 2016 13:24:37
Vă propun o reţetă rapidă de salată pe cât de simplă şi uşoară, pe atât de savuroasă şi săţioasă. Gustul unic al andivelor este îndulcit de bucăţi de pară aromată care merg de minune cu brânza cu mucegai albastru. Am folosit aici brânză Roquefort care se potriveşte cel mai bine cu para. Gustul salatei este divin, iar combinaţia ingredientelor cu dressing-ul este de excepţie. Andivele temperează gustul puternic, bogat şi înţepător al cremoasei brânze Roquefort, iar asocierea cu un pahar de vin alb, dulce licoros (Sauternes) sau un vin roşu dulce natural (Porto Bleu, Maury sau...Cabernet Sauvignon, Fetească Negră sau cupaje cu Merlot), vor echilibra gustul acestei salate. Vă propun aici doar o salată, doar un răsfăţ simplu, plin de savoare, simplitate şi gust cu dor de Franţa...
Citeste mai mult...