Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

Subtotal: 0,00 Lei

Categorii

Ardeii umpluți clasici sunt un preparat intrat în bucătăria românească pe filiera greacă, însă italienii au inventat o variantă mai lejeră, fără carne. Timp de preparare: 30 minute Porții: 2Citeste mai mult...
Postat in Mancaruri de post By Hobbychef

Kisir

21 mar. 2017 15:17:14

Kisir-ul este unul dintre felurile de mancare cele mai traditionale din bucataria turceasca. Este pregatit pentru cele mai importante evenimente din viata turcilor: nunti, logodne, s.a., precum si la simple mese cu invitati sau in familie.

In acest moment intreaga mea familie a preluat aceasta reteta, dupa ce au gustat-o la diverse evenimente si sper sa o faceti si dvs.

Citeste mai mult...

Etichete:

Postat in Mancaruri de post By HobbyChef

Reteta de taietei crocanti cu varza chinezeasca o am de la o prietena canadianca si eu banuiesc ca este de inspiratie asiatica.Taieteii acestia crocanti cu varza chinezeasca sunt o mancare rapida, de post, dar pot fi si un aperitiv interesant. Dupa ce-i faceti o data, va asigur ca veti deveni dependenti.

Citeste mai mult...

Midii cu sos de rosii

9 mar. 2017 15:20:48

Midiile cu sos de rosii si usturoi, cunoscute ca midii a la provencale, sunt unul din felurile clasice de midii.Ele trebuie sa contina neaparat rosii, usturoi, vin si macar doua din ierburile aromatice de Provence: in principal patrunjel si busuioc, dar pot sa fie si cimbru, rozmarin, oregano.Mai este un aspect, putin cunoscut, acela ca fructele de mare sunt alimente de post.

Citeste mai mult...

Este un desert simplu cu un aspect apetisant, gust minunat şi arome ameţitoare de mere, scorţişoară şi caramel. Cu puţine ingrediente, multă simplitate şi bun gust, tarta aceasta cu mere poate fi alegerea perfectă pentru oricare zi de post.

Citeste mai mult...
Postat in Prajituri Mancaruri de post By HobbyChef