Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

Subtotal: 0,00 Lei

Categorii

Ciorba de perișoare este poate cea mai dorită și plăcută ciorbă. În funcție de zonă, de tradiție, de specificul fiecărei familii, rețeta acestei ciorbe este pe cât de simplă, pe atât de variată. În familia mea, în sezonul rece, perișoarele pufoase se fac mai ales din carne de porc, ciorba se acrește cu zeamă aromată de varză și se îmbogățește apoi cu ”zdrențe” de ou și cu multă verdeață.

 

Citeste mai mult...

Ciorba de burta

27 iul. 2016 13:12:48

Ciorba de burta este probabil de provenienta orientala, regasindu-se in spatial balcano-mediteranean introdusa de turcii otomani. Romanii au personalizat-o in modul propriu adaugand smantana, galbenusuri, otet, zarzavat de supa si verdeturi, transformand-o astfel intr-o reteta traditionala, extrem de populara. Ciorba de burta are faima de a inlatura mahmureala, drept care este nelipsita de pe mesele romanilor la ceas de sarbatoare.

Citeste mai mult...
Postat in Ciorbe Ciorba de burta By Hobby Chef