Vă propun o reţetă rapidă de salată pe cât de simplă şi uşoară, pe atât de savuroasă şi săţioasă. Gustul unic al andivelor este îndulcit de bucăţi de pară aromată care merg de minune cu brânza cu mucegai albastru. Am folosit aici brânză Roquefort care se potriveşte cel mai bine cu para. Gustul salatei este divin, iar combinaţia ingredientelor cu dressing-ul este de excepţie. Andivele temperează gustul puternic, bogat şi înţepător al cremoasei brânze Roquefort, iar asocierea cu un pahar de vin alb, dulce licoros (Sauternes) sau un vin roşu dulce natural (Porto Bleu, Maury sau...Cabernet Sauvignon, Fetească Negră sau cupaje cu Merlot), vor echilibra gustul acestei salate. Vă propun aici doar o salată, doar un răsfăţ simplu, plin de savoare, simplitate şi gust cu dor de Franţa...

Citeste mai mult...