Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

Subtotal: 0,00 Lei

Categorii

Inapoi la categoria: Bar

Masina cuburi de gheata, inox, capacitate depozitare 22kg, agent refrigerare R404A

Mai multe poze

Masina cuburi de gheata, inox, capacitate depozitare 22kg, agent refrigerare R404A

Disponibilitate: Nu este in stoc

FURNIZOR:

COD PRODUS: SCO-B6022AS

12.524,75 Lei
*Pretul include TVA si Taxa Verde in valoare de 25 lei.

Masina cuburi de gheata "Bar Line", racire cu aer, productivitate 60 kg/24h +10grC

Detalii

- dimensiune 467x570x790/912hmm

- capacitate depozitare 22kg

- alimentare 220V

- consum apa 6 litri/h (masurat la 15grC)

- consum electric 12kWh/24h

- greutate 39kg

- agent refrigerare R404A

- structura inox

- control termostat electromecanic

- temperatura de lucru aer 10grC-43grC, temperatura de lucru apa 5grC-38grC

- presiune minima apa 0.8bar, presiune maxima apa 5bar

- picioare ajustabile

- colturi rotunjite

 

Masinile pentru cuburi de gheata, din linia Bar Line, sunt produse in Italia, intr-o fabrica certificata ISO 9001.

Avantaje:

- structura robusta din otel inoxidabil

- rezistente la coroziune

- componente de calitate inalta care asigura fiabilitate

- raport echilibrat intre capacitatea de productie si capacitatea de stocare

-design contemporan si elegant

- lada de depozitare izolata pentru a evita formarea condensului

- controlul electromecanic maximizeaza fiabilitatea si usurinta de reparatie pe toata durata de viata a utilajului

 

Cuburile Bistrot

 

Cuburile de gheata Bistrot sunt formate in interiorul capsulelor in forma de cartus, pozitionate orizontal ca parte a vaporizatorului, pe care apa este pulverizata cu jet intr-un flux ascendent. Prin urmare, cuburile de gheata se formeaza numai din cele mai pure molecule de apa, primele care se ingheata pe masura ce temperatura ajunge la 0°C. Mineralele de apa (care ingheata la temperaturi mai scazute) sunt "spalate" si cad apoi in bazinul de apa. Acestea sunt apoi descarcate, inainte de inceperea unui nou ciclu de congelare. Ca rezultat al acestui proces, se formeaza cuburi de gheata pure, fara minerale, fara gust si fara miros.

Masiv, in forma de cartus, transparent si absolut pur: acesta este cubul Bistrot. Cubul de gheata Bistrot, se topeste lent, imbunatateste aroma bauturilor, mentinand temperatura acestora pentru o perioada mai lunga de timp.