Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi
Detalii
Descriere
Pentru a face carnea si mai suculenta si mai frageda, o puteti taia mai intai pentru ca aceasta sa se gateasca mai uniform in tigaie. Puteti face acest lucru cu un ciocan de carne sau cu un aparat de fragezit carnea, dar este o treaba care necesita destul de multa munca. Pentru a economisi timp, folositi acest framantator de carne profesional. Intinzatorul de carne este potrivit pentru orice unitate de catering si proceseaza bucati de carne care masoara 175x25 mm. Tenderizarea carnii nu aduce beneficii doar gustului, ci si texturii si timpului de preparare. Facand crestaturi in carne, condimentele si sosurile pot patrunde mai adanc in carne, astfel incat aromele se pastreaza mai mult timp in timpul gatitului.
Potrivit pentru diferite tipuri de carne
Acest intinzator de carne de inalta calitate este echipat cu doua role cu pana la 37 de lame. Datorita numarului de lame, nicio parte a carnii nu este ratata si aceasta este fragezita cu o forta constanta. Intinzatorul de carne este usor de dezasamblat si este potrivit pentru diferite tipuri de carne. In plus, tenderul de carne se afla pe o baza stabila si detasabila din otel inoxidabil, astfel incat poate fi amplasat in orice incapere si pe aproape orice suprafata. Datorita ventuzelor de aspirare, tenderul de carne ramane perfect la locul sau in timpul utilizarii.
Usor de curatat
Deoarece in bucatarie se folosesc ingrediente proaspete, tenderul de carne trebuie curatat dupa fiecare utilizare. Deschideti capacul de protectie din jurul tenderului si indepartati piesele libere. Curatati rolele, capacul superior si arborii cu o perie, apa calda si un detergent usor. Aveti grija sa nu folositi obiecte ascutite sau tampoane de curatat atunci cand curatati. Inainte de a reasambla intinzatorul de carne, uscati bine piesele si montati masina la loc.