Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum
și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a
citi și a înțelege Politica de
Cookie si Clauze și
Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și
condiții.
O foarfeca special conceputa pentru uz in bucatarie, a carei lama este tratata cu fluor , pentru o rezistenta mai mare la uzura, mizerie si praf, cu lame curbate pentru un efort mai facil in folosire, si care este potrivita pentru a taia si portiona carnea de pui, fructele de mare in cochilie (creveti, crabi, homari), pestele si legumele.
Lame zimtate care prind ferm ingredientele
Tratament cu fluor al lamelor pentru o rezistenta crescuta la praf si murdarie
Lame din Otel inoxidabil, durabil si gros (2.3mm)
Maner cu prindere moale
Functie de desfacere a capacelor sticlelor
Functie de spargere a nucilor si a altor fructe cu invelis dur
Lame din Otel inoxidabil SUS 420J2
Maner din rasina ABS (ELASTOMER TERMOPLASTIC STIREN) cu o rezistenta termica a manerului de pana la 80 °C
Origine : Japonia
Dimensiune:
Lungimea taisului lamei 90 mm
Lungimea lamei 135 mm
Latimea manerului 100 mm
Lungimea totala a foarfecii 250 mm
Alte recomandari:
La prima utilizare, si dupa fiecare utilizare, spalati foarfeca cu un detergent neutru de bucatarie si apoi uscati bine
A nu se spala la masina de spalat vase
A ne se lasa langa foc pentru a evita deformarea si topirea manerului de termoplastic
A se spala si curata dupa fiecare folosire, si a se pune spre pastrare intr-un loc ferit de accesul copiilor.