Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

Subtotal: 0,00 Lei

Categorii

Tramontina


Despre companie

 

Tramontina este o companie fondata in 1911 de Valentin Tramontina. La inceput, aceasta a fost o mica fierarie situata in orasul Carlos Barbosa din Brazilia. Dupa 100 de ani, Tramontina este o importanta forta industriala in Brazilia, unul dintre cele mai importante branduri braziliene, cu 10 fabrici specializate in producerea unei anumite grupe de articole si peste 6800 de angajati.

Iti recomandam Tramontina pentru tehnologiile inovatoare care asigura producerea unor articole de inalta calitate, designul care confera eleganta si functionalitate fiecarui detaliu, delicatetea finisarilor care confera produselor frumusete si confort, raport excelent calitate-pret si pentru misiunea companiei de a depasi asteptarile clientilor prin tratarea fiecarui articol ca si cum ar fi unic, inspirand calitate si siguranta la prima atingere. De altfel, fiecare articol produs intr-o fabrica Tramontina reprezinta un mic exemplu de “ADN brazilian”.

Catalogul nostru diversificat de produse Tramontina cuprinde o gama extinsa de articole pentru servire, masa, gatit, gratar si deserturi. Poti comanda din stoc o varietate de cutite Tramontina pentru carne, bucatarie, dezosat, feliat, pizza si peste. In plus, iti prezentam si unelte pentru gradinarit, cum ar fi pistol pentru stropit si cultivator, precum si instrumente pentru vanatoare si pescuit, inclusiv bricege, cutite si macete de diferite dimensiuni.

Daca doresti si mai multe cumparaturi, te invitam in pagina generala a tuturor brandurilor.

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3