Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi
Detalii
- capacitate depozitare 8kg
- dimensiune 390x515x638.5/640hmm
- alimentare 220V
- consum apa 22 litri/h (masurat la 15grC)
- consum electric 6kWh/24h
- greutate 31kg
- picioare ajustabile
- colturi rotunjite
- control termostat electromecanic
- temperatura de lucru aer 10grC-43grC, temperatura de lucru apa 5grC-38grC
- presiune minima apa 0.8bar, presiune maxima apa 5bar
Masinile pentru cuburi de gheata, din linia Bar Line, sunt produse in Italia, intr-o fabrica certificata ISO 9001.
Avantaje:
- structura robusta din otel inoxidabil
- rezistente la coroziune
- componente de calitate inalta care asigura fiabilitate
- raport echilibrat intre capacitatea de productie si capacitatea de stocare
- design contemporan si elegant
- lada de depozitare izolata pentru a evita formarea condensului
- controlul electromecanic maximizeaza fiabilitatea si usurinta de reparatie pe toata durata de viata a utilajului
Cuburile Bistrot
Cuburile de gheata Bistrot sunt formate in interiorul capsulelor in forma de cartus, pozitionate orizontal ca parte a vaporizatorului, pe care apa este pulverizata cu jet intr-un flux ascendent. Prin urmare, cuburile de gheata se formeaza numai din cele mai pure molecule de apa, primele care se ingheata pe masura ce temperatura ajunge la 0°C. Mineralele de apa (care ingheata la temperaturi mai scazute) sunt "spalate" si cad apoi in bazinul de apa. Acestea sunt apoi descarcate, inainte de inceperea unui nou ciclu de congelare. Ca rezultat al acestui proces, se formeaza cuburi de gheata pure, fara minerale, fara gust si fara miros.
Masiv, in forma de cartus, transparent si absolut pur: acesta este cubul Bistrot. Cubul de gheata Bistrot, se topeste lent, imbunatateste aroma bauturilor, mentinand temperatura acestora pentru o perioada mai lunga de timp.