Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

Subtotal: 0,00 Lei

Categorii

Inapoi la categoria: Carbuni

Lemn vita de vie - Grapevine origine Spania, capacitate 11kg, ECO friendly, Josper

Mai multe poze

Lemn vita de vie - Grapevine origine Spania, capacitate 11kg, ECO friendly, Josper

Disponibilitate: Cantitate 0

FURNIZOR:

COD PRODUS: JSP-4059

Pret normal: 214,00 Lei

Pret promo 120,50 Lei

putere calorica 4500Kcal/kg, ECO friendly, granulatie 60-120mm, densitate 760kg/m3

Detalii

Lemn vita de vie -Grapevine origine Spania, capacitate 11kg, putere calorica 4500Kcal/kg, ECO friendly, granulatie 60-120mm, densitate 760kg/m3

Lemn de vita de vie de origine din Ribera del Duero (Spania).in timpul cresterii sale, vita isi adanceste radacinile, absorbind o aroma de pamânt, transformand astfel lemnul de vita de vie intr-un instrument excelent datorita aromei caracteristice. Lemnul de vita de vie are un timp de aprindere redus, dar pastreaza o aroma puternica pe toata durata arderii. Lemnul de vita de vie este perfect pentru orice fel de produs sau gratar.

Carbunii Josper ofera o putere calorica ridica si de luga durata, datorita eficientei acestor carbuni, timpii de gatit sunt redusi semnificativ si in acelasi timp cheltuielile sunt diminuate.
Josper a proiectat un container innovator care faciliteaza manipularea, depozitarea si utilizarea acestora.
Josper, în linia sa de responsabilitate și angajament față de mediu, își obține cărbunele printr-un process ce utilizeaza resursele naturale intr-un mod cat mai sustenabil, încurajând întreținerea pădurilor noastre.
Josper produce cărbune de lemn de înaltă calitate din resurse naturale din apropiere, care provin din toaletarea pădurilor, selectarea lăstarilor si curatarea padurilor, adăugând valoare acestui lemn și in acelasi timp promovand gestionarea responsabilă a zonelor noastre verzi.