Retete - Retete Romanesti - HobbyChef.ro

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

Subtotal: 0,00 Lei

Categorii

De această dată vreau să vă prezint un preparat relativ simplu, un muşchiuleţ de porc împletit, împănat cu bacon şi aromat diferit cu mirodenii care se combină într-un gust deosebit. Muşchiuleţul pregătit astfel va excela în frăgezime, iar papilelele noastre gustative vor fi pe deplin satisfăcute de plinătatea şi savoarea aromelor revărsate. Trebuie încercată neapărat această reţetă. Vă puteţi da frâu liber imaginaţiei, gusturilor şi preferinţelor voastre în materie de mirodenii, testând şi încercând variantele preferate şi...cu siguranţă nu veţi regreta.

Citeste mai mult...

Etichete:

Daca sunteti fani briose pufoase si parfumate, asezate in cupe albe sau colorate care duc cu gandul la brunch-urile in stil american, atunci sigur nu veti putea rezista la versiunea lor sarata, perfecta pentru un bufet suedez sau aperitive altfel unde monoportiile sunt gazda.
Asadar, va invit la irezistibila reteta.

Citeste mai mult...

Plăcintă fragedă cu mere

26 iul. 2016 15:41:07

Ce poate fi mai minunat în zilele de toamnă târzie sau de iarnă geroasă, decât căldura cuptorului şi mirosul unei plăcinte cu mere şi aromă puternică de scorţişoară...Plăcinta de casă cu mere se numără printre preferinţele noastre dulci, indiferent de vârstă, pentru că ea ne aminteşte de copilărie sau...pentru că o adorăm pur şi simplu deoarece este savuroasă, cu aluat fraged care se topeşte în gură...Ce ne putem dori mai mult decât un desert tradiţional, rapid, delicios, sănătos şi aromat?

Citeste mai mult...

Pască rapidă cu ciocolată

26 iul. 2016 14:43:10

În fiecare an de Sărbătoare Învierii Domnului pregătesc pasca tradiţională cu brânză dulce şi stafide. Recunosc, nu este un preparat specific zonei de sud în care am copilărit şi de aceea indiferent cât de grozavă îmi iese, am constatat că niciodată nu se consumă toată. Cum fata mea iubeşte prăjiturile cu foarte multă ciocolată, iar de la pască nu mănâncă decât partea cu brânza, m-am gândit la o pască „mai altfel”...

Citeste mai mult...

Cozonac insiropat

25 iul. 2016 16:18:16

Cozonacul este fara indoiala unul din simbolurile culinare traditionale ale Craciunului romanesc. Fiecare regiune istorica a tarii are reteta proprie de cozonac, ca sa nu mai socotim ca si aproape fiecare casa prepara cozonacul in felul propriu. Aceasta reteta este reteta mamei mele, pe care eu am transformat-o putin, in sensul ca i-am copt in forme mici si i-am insiropat la sfarsit. Daca nu doriti sa-i insiropati, nu-i nici o problema, vor fi la fel de gustosi si pufosi.

Citeste mai mult...