Retete - Mancaruri romanesti - HobbyChef.ro

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

Subtotal: 0,00 Lei

Categorii

De această dată vreau să vă prezint un preparat relativ simplu, un muşchiuleţ de porc împletit, împănat cu bacon şi aromat diferit cu mirodenii care se combină într-un gust deosebit. Muşchiuleţul pregătit astfel va excela în frăgezime, iar papilelele noastre gustative vor fi pe deplin satisfăcute de plinătatea şi savoarea aromelor revărsate. Trebuie încercată neapărat această reţetă. Vă puteţi da frâu liber imaginaţiei, gusturilor şi preferinţelor voastre în materie de mirodenii, testând şi încercând variantele preferate şi...cu siguranţă nu veţi regreta.

Citeste mai mult...

Etichete:

Ciorba de perișoare este poate cea mai dorită și plăcută ciorbă. În funcție de zonă, de tradiție, de specificul fiecărei familii, rețeta acestei ciorbe este pe cât de simplă, pe atât de variată. În familia mea, în sezonul rece, perișoarele pufoase se fac mai ales din carne de porc, ciorba se acrește cu zeamă aromată de varză și se îmbogățește apoi cu ”zdrențe” de ou și cu multă verdeață.

 

Citeste mai mult...